Rólunk

Az ORIGO Software Kft. 2000 március 1-én önálló szervezetként kezdte meg működését, kiválva a közel 20 éve eredményesen működő ORIGO Szervezési és Szervezéstechnikai Kft.-ből, átvéve a szakmai, és gyakorlati tapasztalatokat, és a teljes ügyfélkört.

Társaságunk megalakulásától kezdve mindvégig megtartotta fő profilként az alkalmazói, felhasználói szoftverek, informatikai rendszerek előállítását, de emellett az alaptevékenységet jól kiegészítve foglalkozunk azon feladatok ellátásával is, amelyekre a felhasználói szoftverek vonatkoznak. Kereskedelmi – és raktár-technológiai rendszerek tervezése és kivitelezése, hardver fejlesztés, számítástechnikai szaktanácsadás. A mindvégig nyereséges vállalkozás a mai napig semmilyen hitelt nem vett igénybe, így jelenleg sincs semmilyen pénzügyi kötelezettsége, tartozása. Az ORIGO Software Kft. pénzügyi helyzete megfelelő, és likviditása is kifogástalannak mondható. Munkatársaink szakmailag magasan képzettek, jól kvalifikáltak és több tízéves tapasztalatuk van a kereskedelmi, áruforgalmi és ügyviteli feladatok szervezésében megvalósításában.

Felhasználói szoftverek fejlesztése

Főként nagyobb kereskedelmi szervezetek teljes körű integrált adatfeldolgozásának megszervezésével, megvalósításával, majd azok korszerűsítésével foglalkozunk, és folyamatosan igyekszünk biztosítani azok fennakadás nélküli, üzemszerű működését. Rendszerszervezés Kereskedelmi és raktár-technológiai folyamatok tervezése, kivitelezése, ezek irányítási rendszereinek kialakítása a cégünk fő profilja.

Komplex kereskedelmi rendszer

NAV engedélyes pénztárgépesítéstől, nagykereskedelmi feldolgozástól, a rendelési, áru-utánpótlási rendszeren, a központi boltelszámoltatáson és pénzügyi rendszeren keresztül, a főkönyvi könyvelésig és végezetül összegzésként a teljes mélységű management információs rendszerig, teljes körű áruforgalmi és elszámol(tat)ási rendszert modemes vagy internetes adatátviteli lehetőséggel tudunk biztosítani.