Szeretne többet tudni újdonságainkról?Friss hírek a Facebook-on

Bolthálozatoknak

Eredményes megoldás a mindennapokban

A bolthálózatok egyes üzleteibe szintén a fizikai boltoknál leírt számítógép alapú nagykasszát, az Origo POS-V2 online pénztárgépet kínáljuk, mely NAV-engedéllyel rendelkezik és az összes jogszabályi előírásnak megfelel, valamint a hozzá kapcsolódó komplex áruforgalmi rendszert. A zavartalan és professzionális működés érdekében javasoljuk az online pénztárgéppel integrálható, pultba építhető vagy közvetlenül a pénztárgéphez kapcsolódó mérleg, vonalkódolvasó, bankkártya terminál telepítését.

Bolti rendszer esetében hardver konfigurációként a korszerű, hosszú élettartamú Posiflex (All-in-One POS) számítógépet javaslunk, de szoftverünk más Windows operációs rendszeren működő eszközökön is futtatható.

Egyszerű, gyors, követhető működés

A bolthálózati működésnél a bolthálózat központjában, a központi törzskezelő modulban történik az árutörzs felvitele, az árak és akciók meghatározása, nem az egyes boltokban. A forgalom és készletinformáció a központi információs modulban kérhető le az egyes üzletekre külön-külön, a boltok egy csoportjára vagy a hálózat egészére vonatkozóan. A pillanatnyi, vagy napi záró forgalmi és készletadatok valós idejű lekérdezése mobiltelefonos applikáción keresztül is elérhető. Az így kialakított, Origo POS-V2- online pénztárgépen alapuló rendszer a legtöbb könyvelési rendszerrel összeköthető.

A bolthálózatban futó rendszer is integrálható webshoppal. Ebben az esetben az áruforgalmi rendszer API-n keresztül kommunikál a legnagyobb magyarországi webáruház-motorok (bérelhető webshop felületek, pl. UNAS, Shoprenter) rendszereivel, de igény szerint egyedi fejlesztésű webáruházakhoz is tudunk kapcsolódni API-n keresztül. Így a termékek adatait csak egyszer kell felvinni. Az Origo-Software áruforgalmi rendszeréből az adatok automatikusan frissülnek a webshopban is.

 

Hívjon minket a +36 1 250 4361 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@origo.co.hu email címre.

Tökéletes megoldás a vállalkozás méretétől és profiljától függetlenül

Rendszereinket használják élelmiszerboltok, játékboltok, papír-írószer, építőanyag kereskedés, könyvkiadók és könyvesboltok, méteráru üzletek, dohányboltok, üzemanyagtöltő állomások, gyártó üzemek, múzeumok, raktárak, logisztikai központok, webáruházak és még sokan mások.<br /> Minden rendszertől alapvető elvárás a stabilitás, a koherens működés és a rövid és hosszú távú terméktámogatás, mely a több száz ügyfél által, több évtizedes használat során az Origo-Software rendszereinél maximálisan bizonyított. A nagytudású alaprendszer kiegészítve a kereskedelmi folyamatokban való jártasságunkkal és szoftverfejlesztési kapacitásunkkal, amelynek révén az ügyfelek egyedi szoftverfejlesztési igényeinek rövid határidővel eleget tudunk tenni, biztos hátteret ad a vállalkozások működéséhez.