Szeretne többet tudni újdonságainkról?Friss hírek a Facebook-on

Üzemeltetés

Üzemeltetés, rendszerfelügyelet

Rendszereinkhez hardver eszközöket is kínálunk, így a felhasználó egy megállapodás keretében használatra kész rendszert kap. Tapasztalataink és szakmaiságunk teljese birtokában figyelünk arra, hogy a telepített számítástechnikai eszközök a kereskedelmi forgalom igényeinek megfelelően nagy teherbírású, jó minőségű eszközök legyenek. Lehetőség van arra is, hogy gépeinket ügyfeleink megvásárlás helyett bérbe vegyék.

A megvásárolt szoftvereket és gépeket a helyszínen telepítjük, folyamatos működésükről távfelügyelet és cseregépek biztosításával, szükség esetén helyszíni javítással gondoskodunk.

A hét minden napján folyamatos ügyeletet tartunk, miután ügyfeleinkkel jellemzően nem egyszeri adás-vételi kapcsolatban állunk, hanem a vevői igényeknek, elvárásoknak megfelelően a rendszerek elkészítését követően folyamatos szolgáltatást, rendszerfelügyeletet biztosítunk, amely állandó napi kapcsolatot jelent. Jelenleg mintegy nyolcvan vállalattal, társasággal vagyunk folyamatos rendszerfelügyeleti kapcsolatban, amely közel kétszáz helyet – üzletet, áruházat, raktárhelységet, bemutatótermet és vállalati központot – jelent.

Az üzemeltetés lebonyolítását egyrészt közvetlenül személyes felkereséssel a helyszínen végezzük, – másrészt telefonon, illetve internetes elérés kialakításával valósítunk meg. A rendszerek felügyelete során nem csupán a szoftverkövetésről és a számítástechnikai eszközök működéséről, hanem az adatok helyességének, egyezőségének ellenőrzéséről is gondoskodunk. Részt veszünk az esetleges kezelési vagy számszaki problémák elhárításában.

A rendszereinkhez különböző hibakereső, hibafeltáró programokat használunk, ill. birtokunkban állnak az automatikus regenerálást, korrekciót végrehajtó szerviz programok is. A megrendelő igénye esetén a rendszerfelügyelet keretében gondoskodunk az üzemeléshez szükséges tartalékeszközökről is.

Külön kiemelnénk a kereskedelmi tevékenységhez kapcsolódó éves kötelező elszámoló leltárhoz kapcsolódó leltározási szolgáltatásunkat, mely egyrészt személyes közreműködést, illetve a rendszerekhez illeszthető kézi adatgyűjtők bérbeadását is jelenthetik.