Szeretne többet tudni újdonságainkról?Friss hírek a Facebook-on

Fizikai boltoknak

Fizikai boltoknak számítógép alapú nagykasszát, az Origo POS-V2 online pénztárgépet ajánljuk. Az Origo POS-V2 online pénztárgép NAV engedéllyel rendelkezik és az összes jogszabályi előírásnak megfelel.

Kiskassza használata

Kiskasszával a terméken szereplő – pl. öntapadós címkével feltüntetett – ár és az eladó által – jól vagy rosszul megadott – ÁFA kulcs bevitelével el lehet adni a terméket, ám nemcsak az áruk egyedi árcímkével való ellátása szükséges hozzá, a kiskassza sem a tételes áruforgalom lekérdezésére, elemzésére, sem a boltban lévő készlet vagy a raktárkészlet megismerésére, kezelésére vagy a vásárlások különféle adatainak összegyűjtésére nem képes. A kiskasszák is NAV engedélyesek és továbbítják a vásárlás adatait a NAV-nak nyugtaadás esetén, de számlát nem lehet velük készíteni, mint a nagykasszával.

Ettől függetlenül van olyan tevékenység, ahol a kiskassza elegendő, ilyen lehet például ahol kevés cikket vagy szolgáltatást forgalmaznak, vagy amikor már rendelkezik ilyen kasszával a bolt és nem szeretné azt lecserélni. Ekkor is tudunk segíteni, kiskasszát is forgalmazunk, illetve egyes típusoknál lehetséges a kiskassza összekötése az Origo-Software áruforgalmi rendszerével. Euro-150 Flexy és Sam4S –NR440 típusokat kínálunk ügyfeleinknek, melyeket a vonalkódolvasóval integrálható készletkezelő rendszerrel is össze lehet kapcsolni online, igaz ebben az esetben a termékeket nem lehet név vagy más ismérv alapján keresni, csak vonalkóddal azonosítani. Az áruforgalmi rendszer jegyzék nyomtatására is alkalmas, így kiskassza mellett összekötés nélkül is használható. Ebben az esetben a jegyzék alapján be kell ütni az összesített tételeket a kiskasszába.

 

Az Origo POS-V2 online pénztárgép előnye a kiskasszákkal szemben

Az Origo POS-V2 online pénztárgép előnye, hogy az Origo-Software kasszaprogramjával tételes nyugta készíthető és számlázni is lehet vele, illetve áruforgalmi rendszer kapcsolódik hozzá. Integrálható vonalkódolvasóval, mérleggel és bankterminállal, így a fizetési folyamat és az elszámolás nagymértékben leegyszerűsödik és az emberi tévedések jelentős része kiküszöbölhető. A termékeket a pénztárgép többféle módon képes azonosítani, vonalkódok, megnevezések, gyorskódok vagy akár a gyártók azonosítóinak használatával, mely jelentősen megkönnyíti a pénztáros munkáját. Az online pénztárgéphez tudunk ajánlani közvetlenül a pénztárgépre köthető kismérleget is, ami automatikusan küldi a súlyadatokat a pénztári rendszernek.

Hatékonyságnövelés áruforgalmi rendszerrel

Az áruforgalmi rendszer pontos és naprakész készletnyilvántartást tesz lehetővé. Az Origo POS-V2 online pénztárgép használatával – az áruforgalmi rendszer révén – a vezetőség pontos képet kap a tételes és összes forgalomról, illetve az árukészletről. A rendszerrel forgalmi riportok, toplisták készíthetőek, ezáltal a különféle forgalmi időszakok teljesítménye összehasonlítható, a jól és rosszul forgó termékek azonosíthatóak, így a készlet optimális szintje és összetétele a rendszerből nyert adatok alapján beállítható. Az áruforgalmi rendszerben lévő rendelést támogató modul az adott időszak alatt mért forgási sebesség alapján optimalizálja a megrendelendő mennyiséget, amikor a rendelési ajánlatot összeállítja. A pillanatnyi vagy napi záró forgalmi és készletadatok valós idejű lekérdezése mobiltelefonos applikáción keresztül is elérhető. A rendszer a legtöbb könyvelési rendszerrel összeköthető.

 

Az áruforgalmi rendszer alkalmazásprogramozási felületen, API-n keresztül kommunikál a legnagyobb magyarországi webáruház-motorok (bérelhető webshop felületek, pl. UNAS, Shoprenter) rendszereivel, de igény szerint egyedi fejlesztésű webáruházakhoz is tudunk kapcsolódni API-n keresztül. Így a termékek adatait csak egyszer kell felvinni, ha ez már adott, a termék, készlet- és áradatok az Origo-Software áruforgalmi rendszeréből frissülnek a webshop felületén is.

Hardver konfigurációként a korszerű, hosszú élettartamú Posiflex (All-in-One POS) számítógépet javasoljuk, de szoftverünk más Windows operációs rendszeren működő eszközökön is futtatható.

Hívjon minket a +36 1 250 4361 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@origo.co.hu email címre.

Tökéletes megoldás a vállalkozás méretétől és profiljától függetlenül

Rendszereinket használják élelmiszerboltok, játékboltok, papír-írószer, építőanyag kereskedés, könyvkiadók és könyvesboltok, méteráru üzletek, dohányboltok, üzemanyagtöltő állomások, gyártó üzemek, múzeumok, raktárak, logisztikai központok, webáruházak és még sokan mások.<br /> Minden rendszertől alapvető elvárás a stabilitás, a koherens működés és a rövid és hosszú távú terméktámogatás, mely a több száz ügyfél által, több évtizedes használat során az Origo-Software rendszereinél maximálisan bizonyított. A nagytudású alaprendszer kiegészítve a kereskedelmi folyamatokban való jártasságunkkal és szoftverfejlesztési kapacitásunkkal, amelynek révén az ügyfelek egyedi szoftverfejlesztési igényeinek rövid határidővel eleget tudunk tenni, biztos hátteret ad a vállalkozások működéséhez.