Szeretne többet tudni újdonságainkról?Friss hírek a Facebook-on

Raktári funkciók

Termelővállalatok, importőrök, nagykereskedők kereskedelmi tevékenységét támogatják az áruforgalmi rendszert kiegészítő raktározási funkciók. Ebben a modulban komissió bizonylat alapján a vevői megrendeléseket a raktárból össze lehet szedni, a kiadandó, kiszállítandó árukat egyszerűen össze lehet készíteni. Ebben, az áruforgalmi rendszerünkön belüli funkcióban a tárolóhelyeket is nyilván lehet tartani, így az áru összekészítésének folyamata egyszerű, gyors és problémamentes. Mivel rendszerünk a szavatossági időket is kezeli, így az áruk összekészítésekor biztosítható, hogy a korábbi lejáratú termékek kerüljenek ki elsőként a raktárból, illetve, hogy a lejárati idő szerint akciókkal lehessen növelni az érintett termékek forgalmát. Így támogatja a rendszer az optimális, veszteségeket minimalizáló készletgazdálkodást.

Az áruforgalmi rendszert kiegészítő raktári funkció lekérdezéssel össze tudja gyűjteni a megadott időszak áruszállításainak történetét a kiállított szállítólevelek alapján, illetve ezzel összefüggésben az áruutánpótlás automatizálására is képes.

Hívjon minket a +36 1 250 4361 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@origo.co.hu email címre.

Tökéletes megoldás a vállalkozás méretétől és profiljától függetlenül

Rendszereinket használják élelmiszerboltok, játékboltok, papír-írószer, építőanyag kereskedés, könyvkiadók és könyvesboltok, méteráru üzletek, dohányboltok, üzemanyagtöltő állomások, gyártó üzemek, múzeumok, raktárak, logisztikai központok, webáruházak és még sokan mások.<br /> Minden rendszertől alapvető elvárás a stabilitás, a koherens működés és a rövid és hosszú távú terméktámogatás, mely a több száz ügyfél által, több évtizedes használat során az Origo-Software rendszereinél maximálisan bizonyított. A nagytudású alaprendszer kiegészítve a kereskedelmi folyamatokban való jártasságunkkal és szoftverfejlesztési kapacitásunkkal, amelynek révén az ügyfelek egyedi szoftverfejlesztési igényeinek rövid határidővel eleget tudunk tenni, biztos hátteret ad a vállalkozások működéséhez.