Szeretne többet tudni újdonságainkról?Friss hírek a Facebook-on

Bolthálozatoknak

Áruforgalmi rendszerünk képes nagykereskedelmi tevékenységet is támogatni, akár importőrök, nagykereskedők részére, akár termelő vállalkozás raktározási, kereskedelmi tevékenységének nyilvántartására, illetve szállítmányozással foglalkozó vállalkozások raktározási, árumozgatási feladatainak követésére.

A készletnyilvántartástól a szállítólevélig

Az áruforgalmi rendszerben történik a készletnyilvántartás, számlázás, vevői folyószámla kezelés. Az áruforgalmi rendszer ebben az esetben raktározási funkciókkal egészül ki, melyben a vevői rendelés-összeállítás, komissiózás, szállítólevél készítés, tárolóhelyes készletnyilvántartás is lehetséges. A nagykereskedelmi rendszer több raktárt is kezel, automatikusan végzi a raktárközi átadás-átvételt.

 

Raktár és webshop összeköttetésben

Nagykereskedelmi egységben, raktárban futó rendszerünk is integrálható webshoppal oly módon, hogy adatkapcsolatot teremtünk a webshop és az Origo-Software rendszere között. A leggyakrabban használt bérelhető webshop felülethez már kész kapcsolatunk van.

Opcionálisan a nagykereskedelmi rendszerhez online pénztárgépünk is kapcsolható, amennyiben a nagykereskedelmi vállalkozás vagy raktár kiskereskedelmi forgalmat is lebonyolít, így készpénzes vagy kártyás eladásra, pénzkezelésre is szükség van.

Hívjon minket a +36 1 250 4361 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@origo.co.hu email címre.

Tökéletes megoldás a vállalkozás méretétől és profiljától függetlenül

Rendszereinket használják élelmiszerboltok, játékboltok, papír-írószer, építőanyag kereskedés, könyvkiadók és könyvesboltok, méteráru üzletek, dohányboltok, üzemanyagtöltő állomások, gyártó üzemek, múzeumok, raktárak, logisztikai központok, webáruházak és még sokan mások.<br /> Minden rendszertől alapvető elvárás a stabilitás, a koherens működés és a rövid és hosszú távú terméktámogatás, mely a több száz ügyfél által, több évtizedes használat során az Origo-Software rendszereinél maximálisan bizonyított. A nagytudású alaprendszer kiegészítve a kereskedelmi folyamatokban való jártasságunkkal és szoftverfejlesztési kapacitásunkkal, amelynek révén az ügyfelek egyedi szoftverfejlesztési igényeinek rövid határidővel eleget tudunk tenni, biztos hátteret ad a vállalkozások működéséhez.