Szeretne többet tudni újdonságainkról?Friss hírek a Facebook-on

Központi törzskezelő és információs modul

Központi törzskezelő

Bolthálózatok esetén a terméktörzs, partner törzs, a rendelés, az árazás kezelése a központban történik és a boltok elektronikusan kapják meg ezeket az információkat. Az is szabályozható, hogy a bolt milyen termékekből adhat árengedményt. Törzsadat-felvitel csak a központban történik, így a hálózat hatékonysága nő. Központilag szervezett akciók, árváltozások hajthatók végre egyszerűen, online vezérléssel a központból.

Központi információs modul

Az áruforgalmi rendszeren belüli szisztematikus struktúra a kiskereskedelmi egységekből érkező forgalmi-, és készletadatokat gyűjti és rendezi különböző összevont vezetői információ kinyerésére. Az elszámolás mellett képet kapunk az egyes boltok, boltcsoportok és a vállalkozás teljes forgalmáról, készletállományáról és pénzügyi információkról, így a vezetőség pontos és naprakész információk alapján hozhat az egyes üzletekkel kapcsolatos készletezési, nyitvatartási, a termékkört érintő vagy fejlesztési döntéseket, és az év végi készletnyilvántartással kapcsolatos feladatok is leegyszerűsödnek.

Hívjon minket a +36 1 250 4361 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@origo.co.hu email címre.

Tökéletes megoldás a vállalkozás méretétől és profiljától függetlenül

Rendszereinket használják élelmiszerboltok, játékboltok, papír-írószer, építőanyag kereskedés, könyvkiadók és könyvesboltok, méteráru üzletek, dohányboltok, üzemanyagtöltő állomások, gyártó üzemek, múzeumok, raktárak, logisztikai központok, webáruházak és még sokan mások.<br /> Minden rendszertől alapvető elvárás a stabilitás, a koherens működés és a rövid és hosszú távú terméktámogatás, mely a több száz ügyfél által, több évtizedes használat során az Origo-Software rendszereinél maximálisan bizonyított. A nagytudású alaprendszer kiegészítve a kereskedelmi folyamatokban való jártasságunkkal és szoftverfejlesztési kapacitásunkkal, amelynek révén az ügyfelek egyedi szoftverfejlesztési igényeinek rövid határidővel eleget tudunk tenni, biztos hátteret ad a vállalkozások működéséhez.