Szeretne többet tudni újdonságainkról?Friss hírek a Facebook-on

Gördülékenyen működő webshopok

A kereskedelemben egyre nagyobb teret nyer az e-kereskedelem, és ezt a folyamatot a COVID miatti lezárások felgyorsították. Rengetegen indítanak webáruházat manapság, termékeik és szolgáltatásaik értékesítéséhez. Számos szolgáltató kínál bérelhető webáruház felületet, melyet csak adatokkal kell feltölteni. Ezen felül a webáruház üzemeltetőjének egy számlázó programra is szüksége lesz. Nagy forgalom és széles áruválaszték esetén érdemes olyan számlázó programot választani, mely készletnyilvántartásra is alkalmas, amilyen az Origo-Software áruforgalmi rendszere.

Webshop támogatás egyszerűen

Rendszerünk a webshopokat akkor is tudja támogatni, ha a vállalkozásnak van vagy ha nincs fizikai boltja. Hasonlóan a nagykereskedőknek ajánlott rendszerhez az áruforgalmi rendszerben történik a készletnyilvántartás, számlázás, vevői folyószámla kezelés. Az áruforgalmi rendszer itt raktározási funkciókkal egészül ki, melyben vevői rendelés összeállítás, szállítólevél készítés is lehetséges.

Biztonságos, automatizált működés

Az Origo-Software áruforgalmi rendszer API-n keresztül kommunikál a legnagyobb magyarországi webáruház-motorok (bérelhető webshop felületek, pl. UNAS, Shoprenter) rendszereivel, de igény szerint egyedi fejlesztésű webáruházakhoz is tudunk kapcsolódni API-n keresztül. Így a termékek adatait csak egyszer kell felvinni, és a készlet- és áradatok az Origo-Software áruforgalmi rendszeréből frissülnek a webshopban is.

A webshopba beérkezett vevői megrendelésekből az Origo-rendszer automatikusan számlát vagy díjbekérőt állít elő.

Hívjon minket a +36 1 250 4361 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@origo.co.hu email címre.

Tökéletes megoldás a vállalkozás méretétől és profiljától függetlenül

Rendszereinket használják élelmiszerboltok, játékboltok, papír-írószer, építőanyag kereskedés, könyvkiadók és könyvesboltok, méteráru üzletek, dohányboltok, üzemanyagtöltő állomások, gyártó üzemek, múzeumok, raktárak, logisztikai központok, webáruházak és még sokan mások.<br /> Minden rendszertől alapvető elvárás a stabilitás, a koherens működés és a rövid és hosszú távú terméktámogatás, mely a több száz ügyfél által, több évtizedes használat során az Origo-Software rendszereinél maximálisan bizonyított. A nagytudású alaprendszer kiegészítve a kereskedelmi folyamatokban való jártasságunkkal és szoftverfejlesztési kapacitásunkkal, amelynek révén az ügyfelek egyedi szoftverfejlesztési igényeinek rövid határidővel eleget tudunk tenni, biztos hátteret ad a vállalkozások működéséhez.