Szeretne többet tudni újdonságainkról?Friss hírek a Facebook-on

Hulladék nyilvántartás

A hulladéknyilvántartás egyre kiemeltebb feladat a fenntarthatósági és környezetvédelmi törekvések tekintetében. Nem veszélyes hulladék esetén öt évig, veszélyes hulladék keletkezése esetén egészen tíz évig kötelező megőrizni a hulladéknyilvántartást tartalmazó dokumentumot.

 

Hulladéknyilvántartó programunkban egy helyen lehet nyilvántartani hulladékfajtánként a keletkezett és elszállított hulladékot. A program támogatja a hulladékgazdálkodással kapcsolatos vállalati tevékenységeket, rendszerezett, visszakereshető nyilvántartást eredményez. Hulladékgazdálkodást elősegítő hulladéknyilvántartási rendszerünk különösen sok telephely esetén hathatós segítséget jelent a vállalati szintű egységes nyilvántartás kialakításához.

Hívjon minket a +36 1 250 4361 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@origo.co.hu email címre.

Tökéletes megoldás a vállalkozás méretétől és profiljától függetlenül

Rendszereinket használják élelmiszerboltok, játékboltok, papír-írószer, építőanyag kereskedés, könyvkiadók és könyvesboltok, méteráru üzletek, dohányboltok, üzemanyagtöltő állomások, gyártó üzemek, múzeumok, raktárak, logisztikai központok, webáruházak és még sokan mások.<br /> Minden rendszertől alapvető elvárás a stabilitás, a koherens működés és a rövid és hosszú távú terméktámogatás, mely a több száz ügyfél által, több évtizedes használat során az Origo-Software rendszereinél maximálisan bizonyított. A nagytudású alaprendszer kiegészítve a kereskedelmi folyamatokban való jártasságunkkal és szoftverfejlesztési kapacitásunkkal, amelynek révén az ügyfelek egyedi szoftverfejlesztési igényeinek rövid határidővel eleget tudunk tenni, biztos hátteret ad a vállalkozások működéséhez.